13/A, Miranda Halim City, NYC Become A Voluntre

Велика партія медичної гуманітарної допомоги прибула у Львів з Канади

  • Home
  • Велика партія медичної гуманітарної допомоги прибула у Львів з Канади

Велика партія медичної гуманітарної допомоги прибула у Львів з Канади

Ми, Фонд Возницького хочемо поділитися з вами новиною про велику партію медичної гуманітарної допомоги, яка прибула в Україну. А саме 13,5 тонн, а це дві великі фури, 44 палети ліків і медичних засобів для лікарень Харкова, Сум, Запоріжжя, Кривого Рогу, Одеси та інших міст.
Цей великий медичний вантаж зібрав і передав в Україну Канадський Фонд UCMAO. А Фонд Возницького прийняв медикаменти до себе на склад у Львові, і надалі буде відправляти адресні заявки до пунктів призначення по всій Україні.
Дякуємо нашому другу і партнеру Євгену Пінчуку за знайомство наших фондів!
Разом до Перемоги!
 

UCMAO Foundation, Українсько-Канадська Асоціація Медичних Працівників Онтаріо, займається благодійною діяльністю у сфері медицини. Асоціація має на меті допомагати Україні під час війни проти Росії і збирає медикаменти та медичні прилади, які українські госпіталі потребують у цю скрутну годину. На даний момент UCMAO Foundation відправила в Україну більше 20 тонн медикаментів і зараз збирає кошти на купівлю та доставку медичного обладнання.
Окрім допомоги українським медичним закладам, Асоціація проводить заходи для біженців з України, на яких сприяє їх комфортній акліматизації в Канаді.